Pris

Vår Pris-struktur: Anpassa utefter dina behov

Vi tycker att många företag är mindre tydligare med sina priser och det kan vara svårt att hitta kostnaden på en trädgårds-firmas hemsida. Idag vill de flesta enkelt kunna googla fram priser och jämföra direkt online. Av denna anledning vill vi vara så tydliga vi kan med vilka priser vi har.

Denna sida förklarar vår pris-struktur och våra priser generellt. Du betalar för en trädgårdsskötare och sen om du har behov så kan du lägga till olika tilläggstjänster. Tilläggstjänster handlar om du själv har de redskap eller maskiner som behövs för utförande av arbetet. Med andra ord erbjuder vi en möjlighet där du enbart betalar för ditt behov. Denna struktur gäller för alla trädgårdstjänster.

Om du är ute efter en specifikt tjänst som ska utföras i trädgården kan du i menyn klicka på produkten för att få en mer detaljerad bild. T.ex. Häckklippning, Trädbeskärning, Gräsklippning Pris eller Regelbunden Trädgårdsskötsel. På dessa sidor hittar du även pris-exempel.

Enklast är att kontakta oss och berättar vad du önskar få hjälp med så skickar vi en offert. 

TRÄDGÅRDSSKÖTARE

För 280 kr/h så kommer en trädgårdsskötare till din trädgård för att utföra den eller de tjänster du har beställt.

En uppstartskostnad på 80 kr tillkommer. 

Om redskap eller maskiner behövs för utförandet och du saknar dessa så kan du välja till detta enligt tilläggstjänster nedan.

280 kr/h

Priset är efter RUT-avdrag.  Minimum pris 560 kr per tillfälle.

Redskap, Små: Redskap som normalt sett kostar under 100 kr samt tar mindre plats vid transport.
T.ex. Handspade, handkultivator, maskrosjärn, sekatör.

TILLÄGGSTJÄNSTER: REDSKAP & MASKINER

Beroende av ditt behov kan du lägga till ytterligare produkter enligt nedan.

Du betalar ett timpris samt uppstartskostnader. Uppstartskostnaden är: Redskap 20 kr, Maskin 60 kr. 

Nedan ser du timpriset för tilläggstjänsterna

REDSKAP

+20 kr/h

MASKIN

+60 kr/h

Priserna är efter RUT-avdrag. 

Redskap: T.ex. Sekatör, spade, grensax, stege, stångsax.
Maskiner: T.ex. Gräsklippare, häcksax, lövblås, trimmer.

PRISEXEMPEL: HÄCKKLIPPNING
Scenario 1:
Du har en häcksax. Vi utför arbetet med din häcksax. Du betalar för en TRÄDGÅRDSSKÖTARE, ditt timpris landar på 280 kr/h.
Scenario 2: Du saknar en häcksax. Vi utför arbetet med vår häcksax. Du betalar TRÄDGÅRDSSKÖTARE + MASKIN, ditt timpris landar på 340 kr/h.

TILLÄGGSTJÄNSTER: BIL

Som grund använder vi lokaltrafik som transportmedel. Våra anställda väljer själv om de tar cykel, lokaltrafik eller egen privat bil för att ta sig till dig. Detta är en av anledningarna till att meGarden kan hålla bra priser, till skillnad mot klassiska trädgårds-firmor där det som vanligast används bil oavsett. 

Beroende av dina behov så kan du lägga till bil. Vissa redskap eller maskiner kan inte transporteras med lokaltrafiken, t.ex. en stege eller en gräsklippare. Önskar du att vi forslar bort trädgårdsavfallet så behöver bil läggas till.

Med miljön i åtanke använder vi 100% eldrivna skåpbilar vilka har gott om utrymme.

LOKALTRAFIK

+0 kr/dag

BIL

+500 kr/dag

TILLÄGGSTJÄNSTER: AVFALLSHANTERING

Det sista steget för trädgårdshjälpen är att besluta hur avfallet ska hanteras. Vi erbjuder olika lösningar på avfallshanteringen enligt nedan.

SOPSÄCKAR

+6 kr/st

Både nya samt återanvända används med miljön i åtanke.

Färg: Svart
Volym: 240 L

TIPTAPP

För bortforsling av trädgårdsavfall till tippen rekommenderar vi Tiptapp. Du sparar 400-1.000 kr.

Via tiptapp:s app lägger du upp en bild på avfallet med ett pris. Vi hjälper dig med förslag till rimligt pris för bortforslingen.

Läs mer på Tiptapps hemsida

Eftersom företag måste betala för att tippa kan du spara några hundralappar på att använda TipTapp där den som tippar räknas som en privatperson och på så sätt undkommer tippavgiften.

TIPPAVGIFT:
Ris

+400 kr

Upp till 5 kubikmeter

TIPPAVGIFT:
Gräs & Löv

+664 kr

Upp till 0,5 ton

För mindre mängder avfall betalar du enbart halva priset för en tippning.

För att beställa tippning behöver du även beställa bil, +500 kr.

BASPRIS - REGELBUNDEN TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Baspriset för regelbunden trädgårdsskötsel är enligt det paket du väljer. En trädgårdsskötare kommer till din trädgård för att utföra den eller de tjänster som du beställt i paketet. Mindre redskap ingår.

Om större redskap eller maskiner behövs för utförandet och du saknar dessa så kan du välja till detta enligt tilläggstjänster nedan.

VATTEN
PAKETET

560 kr/tillfälle*

GRÄS
PAKETET

1.120 kr/månad*

RABATT
PAKETET

2.240 kr/månad*

TRÄD
PAKETET

4.480 kr/månad*

* Efter RUT-avdrag. En månadsavgift på 50 kr tillkommer. Förutsätter att vi kan använda dina verktyg för att utföra uppdraget. Minimum 2 h per tillfälle. Vissa avstånd eller maskiner kräver bil och då tillkommer en bilkostnad.