Trädgårdstjänster

Boka in de Trädgårdstjänster du behöver hjälp med

Hos oss kan du beställa de trädgårdstjänster du behöver hjälp med i din trädgård. Vi kommer då och utför det arbete du behöver hjälp med. 

Klicka på den trädgårdstjänst du är i behov av för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig.

Behöver du en trädgårdsmästare, trädgårdsskötare eller trädgårdsarkitekt? För att göra en bättre bedömning av ditt behov kan du läsa vår sida om Trädgårdsmästare.

Trädgårdstjänster Pris

Det pris du betalar för våra trädgårdstjänster är ett timpris som ligger på 280 kr/h (inkl. moms, efter RUT-avdrag). Detta är vad vi kallar bas-priset. I bas-priset ingår en trädgårdsarbetare och mindre redskap.

Vid behov av större redskap eller maskiner använder vi i första hand de du redan har. Detta gör vi för att hålla nere priserna då vi tycker det är onödigt att betala extra för något du redan har. Om du saknar större redskap eller maskiner kan du lägga till detta som en tilläggs-tjänst. Kostnad för tilläggs-tjänst ligger på +20 kr/h för större redskap och +60 kr/h för maskiner.

Mer om pris-strukturen har vi beskrivit på sidan Pris

Trädgårdstjänster Priser

Trädgårdstjänster Stockholm

Vi erbuder trädgårdstjänster i Stockholm. Vårt kontor ligger i södra Stockholm och vi tar främst an oss uppdrag i denna del samt ner mot Södertälje. Du är alltid välkommen att kontakta oss om din trädgård ligger i norrort.  

Tjänster vi ej utför

Vi erbjuder inte trädgårdsdesign, avancerade trädfällningar eller anläggningsarbete som t.ex. plattsättning.

REGELBUNDEN TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Istället för enstaka insatser kan du välja att en personlig trädgårdsskötare tar hand om din trädgård regelbundet. Vid första tillfället går ni igenom vad dina behov är. Din personliga trädgårdsskötare tar hand om din trädgård enligt dina behov samt kan ge råd & förslag utifrån expertis som förbättrar växternas trivsel.

Du kan läsa mer om de olika paketen genom att klicka på den du är intresserad av alternativ läsa mer allmänt på sidan Trädgårdsskötsel.

2 h/varannan vecka

4 h/ varannan vecka