Trädgårdsarbete

Våra skickliga trädgårdsarbetare hjälper dig med det trädgårdsarbete du behöver göra. Förutom att vi erbjuder trädgårdstjänster såsom regelbunden trädgårdsskötsel, häckklippning, trädbeskärning, vårstädning & höststädning så kan vi fixa andra saker i din trädgård. T.ex. gräva upp ett trädgårdsland eller röja sly. 

Naturligtvis kan du boka in vår trädgårdshjälp under hela trädgårdssäsongen. 

Behöver du hjälp med Trädgårdsarbete?

Oavsett om du bor i en villa, radhus eller behöver hjälp med kolonilotten så kan du boka in oss för ditt trädgårdsarbete. Det kanske har att göra med att du vill gräva upp ett trädgårdsland, förbereda en plantering eller röja upp ett överbevuxet område. Då finns våra trädgårdsarbetare kan hjälpa dig med detta tunga arbete.

Hos oss kan beställa en trädgårdsarbetare för att få hjälp med trädgårdsarbetet. Det gör du genom att kontakta oss och beskriva den hjälp du behöver. Efter din kontakt kan vi boka in trädgårdshjälpen inom 1-4 veckor.

När det gäller trädgårdstjänster såsom häckklippning, trädbeskärning, lövupptagning, ogräsrensning eller löpande trädgårdsskötsel så kan du läsa mer om dessa genom att klicka på trädgårdshjälp i menyn.

Trädgårdsarbete

Trädgårdsarbete Pris

Det pris du betalar för trädgårdsarbete är ett timpris som ligger på 280 kr/h efter RUT-avdrag. Detta är för grundpriset för trädgårdsarbetaren och då ingår enklare redskap. 

Vi använder vi i första hand de redskap eller maskiner du redan har. Detta gör vi för att hålla nere priserna då vi tycker det är onödigt att betala extra för något du redan har. Om du saknar större redskap eller maskiner kan du lägga till detta som en tilläggs-tjänst. Kostnad för tilläggs-tjänst ligger på +20 kr/h för större redskap och +60 kr/h för maskiner.

Mer om pris-strukturen har vi beskrivit på sidan Pris

Trädgårdsarbete i Stockholm

Vi utför trädgårdsarbete i Stockholm. Vårt kontor ligger i södra Stockholm och vi tar främst an oss uppdrag i denna del samt för Södertälje. Du är alltid välkommen att kontakta oss om din trädgård ligger i norrort.  

Kontaktformulär