Gräsklippning Pris

Beställ vår Gräsklippning till ett bra Pris

Vi erbjuder gräsklippning till ett flexibelt pris, anpassat efter dina behov. Eftersom många redan har en gräsklippare i trädgården tycker vi det är onödigt att betala extra för gräsklippning. Med andra ord betalar du enbart för arbetskraften och din kostnad blir då lägre.

I kontrast till detta finns det en del som saknar eller har en trasig gräsklippare. Som en följd av detta erbjuder vi gräsklippare som ett tilläggs-val. Detta innebär att vi tar med oss en gräsklippare för att klippa din gräsmatta. Du betalar då en slant extra för tilläggs-tjänsten.

Mer generellt information som inte är kopplad till pris kan du läsa på vår sida ”gräsklippning”.

Gräsklippning Pris

Gräsklippning: Pris för Abbonnemang

Behovet av gräsklippning är olika från person till person och av detta skäl erbjuder vi olika gräsklippnings-paket. Således behöver du bestämma dig för vilket paket som passar dina behov bäst.

Först behöver du besluta hur ofta du önskar gräsklippning. Med andra ord – handlar det om en gång i veckan, två gånger i månaden eller en gång i månaden? Givetvis har det att göra med hur pass mycket din gräsmatta växer. Men minst lika viktigt är att priset passar din budget! Vanligaste beställning är att klippa gräsmattan två gånger i månade. Samtidigt är det en del som beställer gräsklippning varje vecka under högsäsong (Maj-Aug).

Det andra valet handlar om hur många timmar det tar att klippa din gräsmatta. Det normala är att det tar c:a 1 h att klippa samt 1 h restid, dvs 2 h per tillfälle. Vissa har större gräsmattor eller längre restider och behöver då räkna med 2,5-3 h per tillfälle. 

Tredje valet är handlar om du har en egen gräsklippare eller om du önskar att vi ska ta med oss en. Även trimmer för trimning av gräskanter behövs. Vi rekommenderar att detta görs åtminstone var 6:e vecka.

Ett fjärde val är om du önskar uppsamling av gräset. Uppsamlingen tar lite extra tid och prislappen blir därmed dyrare. För finare mer ogräsfria gräsmattor rekommenderar vi uppsamling. Även när det gått lång tid mellan klippningarna och gräset är starkväxande så kan uppsamling behövas eftersom det blir för mycket gräs som lägger sig som ett lager och kan hindra därunder att växa. 

Slutligen kan du kontakta oss antingen genom att fylla i kontaktformuläret, skicka e-mail eller ringa till oss och sen tar vi hand om resten!

Gräsklippare
Din egen

560 kr/tillfälle*

Gräsklippare
meGardens

830 kr/tillfälle*

* Priser är efter RUT-avdrag.

Trädgårdsskötare: 280 kr/h
Maskinkostnad: 60 kr/h
Uppstart Bil: 125 kr

Månadsavgift på 50 kr/månad tillkommer. 

Gräsvård: Få en grönare gräsmatta

Det går att ta hand om en gräsmatta för att få den finare och en mer lysande grön färg. Till exempel genom gödsa, lufta eller stödså kala fläckar.

I detta avseende så kan du kontakta oss för att diskutera vidare hur vi kan hjälpa dig.

När det gäller gräsmattor så är Olle Berg en expert på området med över 50 års erfarenhet. Här kan du läsa mer i detalj om du så önskar. 

Kontaktformulär